Vacature: Wij zoeken een tandartsassistent(e)!

WIE ZOEKEN WIJ?

Voor onze kleine groepspraktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en flexibele tandartsassistent(e) die ons fijne team komt versterken.

FUNCTIE-EISEN

De werkzaamheden zullen bestaan uit werken aan de stoel en eventueel in de toekomst baliewerkzaamheden. Ervaring en diploma’s zijn fijn maar niet per se noodzakelijk. Wij willen je graag helpen je te ontwikkelen in het vak van tandartsassistente.

WAT WIJ BIEDEN

Ben je een teamplayer, positief ingesteld en vind je kwaliteit van zorg leveren belangrijk? Wij zorgen voor een goede ondersteuning, organisatie en planning. Mocht er behoefte zijn aan aanvullende cursussen dan behoort dit tot de mogelijkheden.

BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN?

Dan zouden wij graag persoonlijk kennis met je maken. Mail ons daarvoor je CV met een duidelijke, persoonlijke motivatie naar:
T.a.v. Corrie van Pinxteren- de Veer
Laar 53A
5388 HC Nistelrode
info@pinxterentandarts.nlOver Ons

De praktijk is gestart in 1985 in Nistelrode. U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en jarenlange ervaring. In de praktijk staat de aandacht voor uw gebit centraal. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van praktijk en team. Vakkundige behandeling staat bij ons voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk, dat ziet u terug in de behandelkamer en wachtkamer. Een mooi gebit. Een stralende glimlach. Dat is onze missie.

Stage?

Sinds enige tijd zijn wij ook een erkend leerbedrijf en bieden wij derhalve de mogelijkheid tot het volgen van een stage in onze praktijk. Het volgen van een stage bestaat bij ons uit meer dan enkel het aanleren van een aantal vaardigheden. Behalve dit leert de student de normen en waarden die in het beroep een rol spelen. Wij besteden ook aandacht aan het omgaan met patiënten, planning, organisatie en nog veel meer. Heb je interesse neem dan contact met ons op of meld je aan via het contactformulier op de website.
Aanmelden