Ons Team


Jo van Pinxteren

Tandarts


BIG nummer: 49023264702

Jo van Pinxteren is in 1984 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. In 1985 heeft hij zich vrij gevestigd in Nistelrode en is sindsdien werkzaam als algemeen practicus. Jo is aangesloten bij de beroepsvereniging ANT en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT), waarvoor hij jaarlijks verscheidene nascholingsactiviteiten volgt. In zijn vrije tijd haalt Jo ontspanning uit wielrennen, werken in de tuin en het bezoeken van popconcerten en festivals.

Emese van Pinxteren

Tandarts


BIG nummer: 09925970202

Emese van Pinxteren is in 2019 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij is opgeleid tot algemeen practicus en heeft zich verder verdiept in de esthetische tandheelkunde. Vanaf september 2019 is zij in Nistelrode werkzaam. Emese is aangesloten bij de beroepsvereniging KNMT en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT), waarvoor zij jaarlijks verscheidene nascholingsactiviteiten volgt. In haar vrije tijd danst Emese (klassieke en moderne dans), speelt zij piano en leest zij graag een goed boek.

Danny van Zandvoort

Tandartsassistente


Irina Nikolsky

Tandartsassistente


Fleur van der Ven

Tandartsassistente


Corrie van Pinxteren

Praktijkmanager


Over Ons

De praktijk is gestart in 1985 in Nistelrode. U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en jarenlange ervaring. In de praktijk staat de aandacht voor uw gebit centraal. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van praktijk en team. Vakkundige behandeling staat bij ons voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk, dat ziet u terug in de behandelkamer en wachtkamer. Een mooi gebit. Een stralende glimlach. Dat is onze missie.

Stage?

Sinds enige tijd zijn wij ook een erkend leerbedrijf en bieden wij derhalve de mogelijkheid tot het volgen van een stage in onze praktijk. Het volgen van een stage bestaat bij ons uit meer dan enkel het aanleren van een aantal vaardigheden. Behalve dit leert de student de normen en waarden die in het beroep een rol spelen. Wij besteden ook aandacht aan het omgaan met patiƫnten, planning, organisatie en nog veel meer. Heb je interesse neem dan contact met ons op of meld je aan via het contactformulier op de website.
Aanmelden