Sinds 1985 in Nistelrode

Sinds 1985 zijn wij als solo-praktijk gevestigd aan het Laar in Nistelrode. Vanaf januari 2017 is de praktijk verhuisd naar een andere locatie eveneens aan het Laar. Deze locatie is geheel nieuw ingericht in een ruimer pand dat aan alle hedendaagse eisen voldoet maar het behandelconcept is daarbij niet veranderd.

U wordt behandeld in een rustige overzichtelijke omgeving door een voor u vertrouwd team waarbij aandacht voor de patient voorop staat.

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke tandheelkundige behandelingen die zoveel mogelijk in onze praktijk uitgevoerd zullen worden. In een aantal gevallen zullen wij u voor (een deel van) de behandeling verwijzen naar een gedifferentieerde collega (bijv. endodontoloog, implantoloog, parodontoloog) of een specialist (orthodontist, MKA-chirurg). Indien noodzakelijk bestaat de mogelijkheid tot verwijzing naar een vrij-gevestigde mondhygiëniste.

De praktijk is uitermate rolstoelvriendelijk, uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer (bushalte lijn 157 op 150 meter) en er is volop parkeergelegenheid recht voor de deur.