Ons Team

Jo van Pinxteren

Tandarts


Danny van Zandvoort

Assistente


Petra van de Coolwijk

Praktijkondersteuner


Kamilla Minkels

Assistente


Corrie van Pinxteren

Praktijkmanager


Over ons

De praktijk is gestart in 1985 in Nistelrode, en in 1987 is deze uitgebreid met een praktijk in Oss. Wij hebben ervoor gekozen om onze tijd over deze praktijken te blijven verdelen. U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en jarenlange ervaring. In de praktijk staat de aandacht voor uw gebit centraal. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van praktijk en team. Vakkundige behandeling staat bij ons voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk, dat ziet u terug in de behandelkamer en wachtkamer. Een mooi gebit. Een stralende glimlach. Dat is onze missie.

Stage?

Sinds enige tijd zijn wij ook een erkend leerbedrijf en bieden wij derhalve de mogelijkheid tot het volgen van een stage in onze praktijk. Het volgen van een stage bestaat bij ons uit meer dan enkel het aanleren van een aantal vaardigheden. Behalve dit leert de student de normen en waarden die in het beroep een rol spelen. Wij besteden ook aandacht aan het omgaan met patiënten, planning, organisatie en nog veel meer. Heb je interesse neem dan contact met ons op of meld je aan via het contactformulier op de website.
Aanmelden

Sponsoring

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in Ziekenhuis Bernhoven. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt! Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Bureau Méteau verzorgt een uitgave van Het BeterBoek voor kinderen van 2 tot 6 jaar en een editie voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.